11.06.2008 г., 2:02 ч.

* * * 

  Поезия
565 0 5

"Във виното е истината" - казват,

но мисля, че не е така.

Най-истинската истина показва

най-тъжната и мъничка сълза.

 

Затуй, като ме гледаш във очите

и видиш там една сълза,

недей да ми говориш, че жените

нарочно правели така.

 

Не искам мъжко съжаление!

И обещания недей ми дава!

Не искам твойто опрощение -

ти няма за какво да ми прощаваш!!!

 

 

 

Сега ще ти призная - запомни -

че само този път ще ти го кажа -

когато плача, е защото ме боли,

че имам аз какво да ти прощавам.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??