28.12.2011 г., 17:04 ч.

* * * 

  Поезия
403 0 2

Имах аз баща чудесен,
с него живота беше ми песен.
Тъй безгрижно си живяхме,
смеехме се и си пяхме,
но в един коварен ден
разбрах, че от болест тежка е повален.
И борехме се дни наред с нея,
искахме татко да е добре,
но по-силният винаги печели
и така болестта ни го взе.
На най-хубавия ден,
на празника на бащата,
ала вместо да празнуват,
плачат за него децата.
И днес на твоя празник, татко,
където и да си,
поздравявам те с песен,
защото днес празнуваш ти!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??