14.11.2012 г., 10:05 ч.  

* * * 

  Поезия » Любовна
444 0 0

Още си тук,

наоколо момчетата спят

и също сънуват: чайки,

море и момиче.

Ти си добрият ми дух

и ще си отидеш - утре,

когато тръбата засвири

и спре киномашината на този сън.

А другарите излизат навън -

по фланелки, за да ги стресне студът,

и посрещат твърди деня.

Вече си тръгваш? - да, съмва се.

Довиждане, мой дух, до довечера,

когато всички заспят!

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??