10.07.2012 г., 17:24 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
739 0 2

 

Ще те чувам всеки път

в повика на гръмотевици

в съня ми.

Ще те викат проблясъци

в най-непрогледните

нощи.

Ще сме заедно завинаги

във вените на светкавиците,

силните.

Ще бъда твоя едва когато

уловиш една в ръцете си.

За миг.

 

 

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??