Ще те чувам всеки път
в повика на гръмотевици
в съня ми.
Ще те викат проблясъци
в най-непрогледните
нощи.
Ще сме заедно завинаги
във вените на светкавиците,
силните.
Ще бъда твоя едва когато
уловиш една в ръцете си.
За миг.
© Таня Атанасова All rights reserved.