15.02.2011 г., 19:07 ч.

* * * 

  Поезия
426 0 0

Тялото ти е положено върху купчина есенни листа. 

Искам да съм кръвта, искам да съм кръвта, която 

тече във вените ти, тялото ти с устни да докосвам, 

с зъби да го хапя.

Да го целувам нежно, страстно...  Диво да се любим

през нощта, притискаме телата си да се прегърнем, 

да не се пуснем,  да се любим на лунна светлина.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??