13.02.2008 г., 14:39 ч.

* * * 

  Поезия
700 0 3
 Снегът пътеките затрупа
 и кърши клони с ледени ръце,
 но една пътека той не ще затрупа,
 от моето към твоето сърце. ♥

© Коста Семерджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??