3.01.2011 г., 0:20 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
620 0 0


Странност моя ненагледна,

озаряваща нощта като коледна елха!
Неудържима като страстта и любовта. 

Приятелко през деня и нощта.
Знам, че си част от моята съдба
и грях във вечността!
Но пак не мога да ти устоя
и желая те отново аз сега.


© Красимир Цуцов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??