Jan 3, 2011, 12:20 AM

* * * 

  Poetry » Other
614 0 0


Странност моя ненагледна,

озаряваща нощта като коледна елха!
Неудържима като страстта и любовта. 

Приятелко през деня и нощта.
Знам, че си част от моята съдба
и грях във вечността!
Но пак не мога да ти устоя
и желая те отново аз сега.


© Красимир Цуцов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??