15.06.2011 г., 19:04 ч.

**** 

  Поезия » Любовна
925 0 3

Ах, ти - глупаво, суевeрно момиче -

нима си помисли, че има любов?

Че принцът някъде чака,

а не мъж... жесток и суров.

 

Нима повярва в „заживели щастливо

от тук до края на света”...

Красиво е, драга, страшно красиво,

но това са истории за малки деца.

 

Още ли вярваш, че ще намериш човека,

дето се бори със зъби за теб.

Ах, ти - нещастнице клета...

Това не се случва на жени като теб.

© Лорита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??