9.10.2007 г., 14:18 ч.

5 минути 

  Поезия
582 0 9
Обичам да говоря с теб за най-различни неща,
струва ми се, че познавам те от сто лета.
С теб и тишината всъщност е приятна,
спирам дъх от страх да не разваля идилията.
Дъждът подсилва аромата на романтика,
примесен с този на парфюма за кола.
В погледа отдавна скрит изплува въпросът
и чистачките спряха да насмогват на дъжда...
От цяла вечност този любим спомен пазя,
а всъщност бяха просто пет минути във колата пред хотела...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??