Oct 9, 2007, 2:18 PM

5 минути 

  Poetry
581 0 9
Обичам да говоря с теб за най-различни неща,
струва ми се, че познавам те от сто лета.
С теб и тишината всъщност е приятна,
спирам дъх от страх да не разваля идилията.
Дъждът подсилва аромата на романтика,
примесен с този на парфюма за кола.
В погледа отдавна скрит изплува въпросът
и чистачките спряха да насмогват на дъжда...
От цяла вечност този любим спомен пазя,
а всъщност бяха просто пет минути във колата пред хотела...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??