24.06.2009 г., 13:01 ч.

5 в 1 от буква "С" 

  Поезия » Хумористична
532 0 10

         Скорост

 

Скоростта на светлината

или таз на депутата,

който може да набута

десет карти във минута.

 

 

          Съпруг

 

Мъжът, за който знам,

че много ще се радва

поне веднъж със плам

и той да изкомандва.

 

 

        Свекърва

 

Свекървата е тази,

коя се живо бори

властта си да запази

над старите простори.

Снахата учи вещо

къде какво да слага,

чрез син си я подсеща,

когато се налага.

 

 

         Съпруга

 

Жена, която има

отколешната слава

да е непобедима

и в спора  вечно права.

 

 

         Сняг

 

Вода на кристали,

сварваща заспали

службите ни мними,

ринещи я зиме.

© Марин Цанков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??