NO COMMENTS!
***
Той бе Духът от шишето,
тя - златната рибка.
Имаше валута духът и ето,
тя след него заприпка.
---------
Съвременен РУБАИ
Налейте чаша вино -
искам пак да пия,
та чувства откровени
във виното да скрия.
----------
Продаде съвестта си,
за да купи останалото.
-----------
"Власите се давят на края."
А властите?
И тая, и оная... все тая.
---------
Вдъхнаха на компютъра живот.
Той се огледа и рече:
- Мамма мия! И аз ще работя за тия?!
-----------
Семейна идилия
Някога: Дядо, Баба и внуче.
Днес: Той, Тя и куче.
-------------
Гледам наш Гошко едва е на три,
а колко е умен - краде пари!
--------------
© Цвятко Илиев Всички права запазени
за да купи останалото.
!!!