31.08.2007 г., 18:41 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
1371 0 11
Умират изгреви,
и залези!
А после раждат се!
И пак!
До следващо възкръсване!

© Катрин Дероа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??