10.12.2007 г., 10:28 ч.

:| 

  Поезия » Любовна
754 0 3
Смъртта се рее навред във този час,
и приближава бързичко към нас.
Ала не взе и двама ни в нощта,
а само теб отне ми тя.
"Защо?"- се питам и не зная
дали ще съм сама до края.
Дали ще дойде и за мен
със тихи стъпки да ме отнесе.
Отдавна чакам този ден,
отново двама ни да събере.
И ето, приближава тя,
аз вече съм готова за това,
но тя подмина ме отново,
а исках да съм с тебе скоро.
Защо Смъртта е тъй жестока?
Защо отне ми всичко тя?
Защо не тръгне в моята посока?
Със нея щях да отлетя.

© Сс Нн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??