Ти си тази, която изпълва деня ми със смисъл.
Ти си тази, която ме кара да се чувствам желан и неповторим.
Ти си тази, която ме научи да уважавам себе си.
Ти си тази, която ме пази и закриля от всички, дори от самия мен.
Ти си тази, която с лекота разчупи леда на недостъпното момиче.
Ти си тази, която нахално присвои мислите, мечтите и сърцето ми.
Ти си тази, която ме кара да се чувствам различен.
Ти си тази, която сънувам всяка звездна нощ.
Ти си тази, с която искам да бъда...
© Кирил Иванов Всички права запазени