30.10.2007 г., 16:33 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
572 0 2
Далеч, далеч е светлината,
потъна моят свят във мрак.
Чернеят тъмни небесата
и да избягам няма как -
торнадо - черно и зловещо -
виждам към мене да пълзи.
То се прокрадва бавно, вещо.
Търси сърцето да смрази.

Скована в страх, обезумяла,
не свалям поглед и за миг.
Че приближава край, разбрала,
го чакам с поглед тих.
В очите ми уплаха има,
но тя не е сама.
Надмощие надежда взима -
ще ме спаси смъртта!

© Нати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??