5.07.2014 г., 17:11 ч.

*** 

  Поезия
850 1 15

Нощта отново идва да ме вземе,

спокойствието литва, като дим

и пак треперя, като пред летене.

Добре дошла, седни да помълчим.

 

Нощта отново с пръстите си черни,

разбърква мойте мисли и коси.

Добре дошла, красавице, неверна,

 съня ми взе, мечтите ми не си.

 

Нощта отново сяда до леглото,

очите ù са звездни небеса,

целувките ù - бръчки по челото,

сребристи нишки в моята коса.

 

 

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??