20.06.2011 г., 23:26 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
1306 0 21



заваля похот


изчерви се словото


стихът съгреши

 

 


© Юлия Димитрова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??