13.01.2008 г., 22:03 ч.

* * * 

  Поезия
406 0 1

Трябва да призная,

че ти направи

първата ни зима заедно

прекрасна!

 

Разходките с теб

в зимните вечери

ме караха

да се чувствам

като снежинка!

 

Летях във въздуха

от думите ти

и се разтапях

в преградките ти!

 

Трябва да призная,

че това, което правиш,

никой преди теб

не е правил!

 

Трябва да призная,

че ми липсваш ти

и всичко твое,

когато не си до мен!

 

Трябва да призная,

че ТЕ ОБИЧАМ!!!

© Елеонора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??