Jan 13, 2008, 10:03 PM

* * * 

  Poetry
407 0 1

Трябва да призная,

че ти направи

първата ни зима заедно

прекрасна!

 

Разходките с теб

в зимните вечери

ме караха

да се чувствам

като снежинка!

 

Летях във въздуха

от думите ти

и се разтапях

в преградките ти!

 

Трябва да призная,

че това, което правиш,

никой преди теб

не е правил!

 

Трябва да призная,

че ми липсваш ти

и всичко твое,

когато не си до мен!

 

Трябва да призная,

че ТЕ ОБИЧАМ!!!

© Елеонора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??