14.02.2018 г., 16:22 ч.

*** 

  Поезия » Философска
322 0 0

По Янтра нейде плува моят дух

и като пепел се разнася.

Във въздуха отеква низ от тъга и смут

и щастието ми във миг го вятъра отнася.

Да се удавя не мога -

душата ми се скита и възнася.

Всичко, що е изковано от печал и скръб,

не умира, а в нощите епитафии изнася.

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??