3.04.2008 г., 20:49 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
576 0 3

*  *  *

 

Говорят ми сенките,

нощните птици,

улични кучета

със светли зеници.

 

Хладният вятър

и бързи таксита

препускат през локвите

и никой не питат.

 

Нощта си отива,

небето светлее.

Градът се пробужда

и песен си пее.

 

Така си отлита

времето бързо.

Живеем за кратко.

Трябва ни въздух.

 

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??