21.08.2009 г., 13:16 ч.

* * * 

  Поезия
682 0 1

Вампир

 

Зъби, остри като ножове,

се впиват в кожата.

Чувствам болка сладка,

нежно опиянение.

И насладата ми кратка

за човечеството е сломение.

 

Жаждата ти е неутолена,

искаш още.

Смъртта ми ще е извинена,

аз ти давам прошка.

 

Как да мразиш

тези очи топазни?

Красотата им да изразиш,

завистливо тя те дразни.

© Зорница Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??