26.06.2008 г., 9:37 ч.

*** 

  Поезия » Бели стихове
584 0 4
 

****

 

Ще те накажа със мълчание,

ще бъда нежна, но и зла.

Ще бъда дяволско сияние,

но и небесна доброта.

 

Ще бъда тягостно страдание,

ще бъда грешна красота

и в твоето повествование

ще съм невидима тъга.

 

Ще бъда огнено желание,

ще бъда горда тишина.

Ще чуеш моето мълчание

в огнения порив на кръвта.

© Мариета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??