Jun 26, 2008, 9:37 AM

*** 

  Poetry » White poetry
611 0 4
 

****

 

Ще те накажа със мълчание,

ще бъда нежна, но и зла.

Ще бъда дяволско сияние,

но и небесна доброта.

 

Ще бъда тягостно страдание,

ще бъда грешна красота

и в твоето повествование

ще съм невидима тъга.

 

Ще бъда огнено желание,

ще бъда горда тишина.

Ще чуеш моето мълчание

в огнения порив на кръвта.

© Мариета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??