26.07.2012 г., 23:21 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
405 0 0

Когато през най-дългата нощ

умирах за последен път,

а усещах, че живея,

продът прокле мига на шемета,

изсипал своето безплодие

и дал живот на смърт.

© МАРИЕТА ПИЛУКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??