1.11.2011 г., 19:47 ч.

* * * 

  Поезия
391 0 4

Влажен поглед

Необятна душа

Топли длани

Гореща прегръдка

Мир

Красота

Буйни страсти

Крясък

по невъзможното щастие

Празен поглед

Изтерзана душа

Ледна пустиня

Празнота

Пустота

И забрава

...

© Калина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??