Nov 1, 2011, 7:47 PM

* * * 

  Poetry
390 0 4

Влажен поглед

Необятна душа

Топли длани

Гореща прегръдка

Мир

Красота

Буйни страсти

Крясък

по невъзможното щастие

Празен поглед

Изтерзана душа

Ледна пустиня

Празнота

Пустота

И забрава

...

© Калина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??