18.08.2019 г., 7:17 ч.

***// 

  Поезия
252 0 0

нощ, кабаре
Мулен Руж или не
тежки завеси, кожен салон
пие сам, треперещ ,зад един пилон

 

а на сцената тя
покрита с пера
танцува бурлеска
като ангел красива принцеска

 

вперил поглед замечтан
уж гледа а сякаш е пиян
а тя блещука като звездите
с пайети и са покрити гърдите

 

господин сервитьор още едно
тая вечер ще пия за по-малкото зло
танцът свърши заваляват цветя
а той в ъгъла отрони сълза 

 

вдигна чашата на екс
почувства се като след бурен секс
хукна потен през глава
и пред цялата тълпа и поиска ръка

 

и получи шамар
звучен като автомобил стар
обичам те, но не
светът моята невероятност зове


 

© Всемнелюб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??