25.04.2014 г., 20:24 ч.

... 

  Поезия » Любовна
532 1 2

Толкова те обичам аз, разбери, че

без теб не мога да живея нито ден дори!

Ти за мен си слънцето, което грее всеки ден в моите очи.

 

Когато не те видя, слънцето залязва, 

цветето увяхва!

Толкова те обичам аз, разбери,

че без теб не мога да живея

нито ден дори!

 

Когато не ми пишеш ти, 

усмивката ми в дън земя се скри.

 

Ти си моят въздух, моята усмивка,

всичко хубаво за мен си ти!

 

Когато те видя, лудо забива 

моето сърце и се чувствам

сякаш съм на седмото небе!

 

Когато те видя да прегръщаш

друго момиче, любовта се скрива,

идва ревността...

 

Усмивката ти

радва ме всеки ден, 

погледът ти влюбен

знам, че не е по мен..

 

Но ти си в моето сърце, 

което лудо бие вечно за теб..

 

Слънцето изгрява, щом се появиш, 

сякаш като звезда блестиш! :) 

 

 

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти! Това е първото ми стихотворение. Много благодаря!
  • Много нежно и красиво стихотворение. Извайваш думите като истински майстор на поезията и словото. Поздравления!
Предложения
: ??:??