16.01.2010 г., 21:00 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
616 0 13

Мълния-лъжа.

Ослепяла истина.

Разцепен страхът.

 

    ...

Устни-спомени.

Нецелунати мечти.

Плаче китара.

 

    ...

Пияна вяра.

Счупена бутилка-страх.

Недопит сънят...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??