11.10.2009 г., 14:58 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
574 0 3

* * *

 

Паяче синьо над твоя глезен

кротко стои от години.

Твоят кураж дали е изчезнал

или пък свършило синьото,

но е самотно - липсва му нещо,

сякаш на място е чуждо…

 

Паяжина сплитам  с целувки горещи

и следва Чудото…

 

         Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??