Oct 11, 2009, 2:58 PM

*** 

  Poetry » Love
576 0 3

* * *

 

Паяче синьо над твоя глезен

кротко стои от години.

Твоят кураж дали е изчезнал

или пък свършило синьото,

но е самотно - липсва му нещо,

сякаш на място е чуждо…

 

Паяжина сплитам  с целувки горещи

и следва Чудото…

 

         Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??