31.10.2019 г., 23:15 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
491 1 3

По релсите на паметта

пристигат влакове и заминават.

Среднощиният е влак тъга.

И свети гарата.

Оставаш тук несподелен, студен,

като забравен вестник.

Един семафор свети в мен,

за тебе...Лесно е.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??