Oct 31, 2019, 11:15 PM

* * * 

  Poetry » Love
490 1 3

По релсите на паметта

пристигат влакове и заминават.

Среднощиният е влак тъга.

И свети гарата.

Оставаш тук несподелен, студен,

като забравен вестник.

Един семафор свети в мен,

за тебе...Лесно е.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??