27.07.2017 г., 22:57 ч.  

Съдба 

  Поезия » Друга
323 1 0

Риба е, 
не се дави в морето.
Птица е,
не пада от високо.  

Огън е,
пърлещ те по кожата.
Пръст е,
от два метра под земята.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??