10.04.2019 г., 14:11 ч.

*** 

  Поезия
319 0 0

Ще пропукат гларуси съня ми, 
и през две отворили се цепки
светлина ще бликне да упъти,
към познатата и клетка,
душата ми-пребродила вселени...
Но където ще да ходи нощем!
Щом като накрая мене
е избрала-с утрото ми просто.
Щом избрала си е аромата на кафето,
на цигарен дим, и на море.
Разбрала, че безсмъртието е нелепо
без простото човешко битие!

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??