Apr 10, 2019, 2:11 PM

*** 

  Poetry
320 0 0

Ще пропукат гларуси съня ми, 
и през две отворили се цепки
светлина ще бликне да упъти,
към познатата и клетка,
душата ми-пребродила вселени...
Но където ще да ходи нощем!
Щом като накрая мене
е избрала-с утрото ми просто.
Щом избрала си е аромата на кафето,
на цигарен дим, и на море.
Разбрала, че безсмъртието е нелепо
без простото човешко битие!

© Кольо Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??