8.05.2008 г., 22:29 ч.

* * * 

  Поезия
808 0 2

Колко думи изрекохме,

в колко лъжи ние се врекохме,

колко пъти простихме,

а колко си тръгвахме?

Успяхме, издържахме...

А сега накъде сме?

Не виждам пътеки пред нас,

празно е, както в душите...

Изморени сме от лъжите,

със студените погледи скланяме глави

и тихо прошепваш ми:

Можем ли още?

© Ралица Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??