12.01.2021 г., 10:07 ч.

*** 

  Поезия » Философска
186 0 0

Привиждам на стената си калинка

или е силуета на пирон.

Подобна крайност е условна,

таванът е бездънен в моя дом.

Измислям си развои и сюжети,

под клепките ми смугли зрее нощ.

Ще светва и угасва, докато изтлее,

подир да ме приспи в своя кош.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??