Jan 12, 2021, 10:07 AM

*** 

  Poetry » Phylosophy
189 0 0

Привиждам на стената си калинка

или е силуета на пирон.

Подобна крайност е условна,

таванът е бездънен в моя дом.

Измислям си развои и сюжети,

под клепките ми смугли зрее нощ.

Ще светва и угасва, докато изтлее,

подир да ме приспи в своя кош.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??