29.11.2018 г., 1:26 ч.

*** 

  Поезия
763 0 2

С мастило написах аз твоето име.
С мастило, а също и с много любов,

 

надежди,
копнежи,
мечти,
благослов.

 

Съдбата
изсмя се
и даде ми нов

 

лист
да напиша
за друга любов.

© Мартин Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??