3.11.2010 г., 12:22 ч.

*** 

  Поезия
345 0 3
***
Ти пръв видя сълзите ми тогава,
пръв усети от техния вкус.
Такава нежност не бях изживяла,
за мене това бе непознат блус.

На дните ми успя да подариш ухание,
нежни нюанси в тях разпиля.
Погали в мене трепетно желание,
с тебе бях, но всъщност бях сама...

© З. Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??