В късни доби
вали любовен дъжд
до полудяване...
Неизчерпаем извор
слага точка на
донорството ...
Тръгвам на посоки
в среднощния лабиринт
на подсъзнанието.
В чаша кафе
възбуждаща сетивата
...утайка...
На чаша вино
дантелата й разголи
душата му.
Извечно
върти се Земята
в безпътица...
Хляба насъщен
си сърбам в попарата
отрезвяващо.
© Сиси Всички права запазени
Светла и успешна да е и за вас!