1.09.2012 г., 22:12 ч.

* * * * * * * * 

  Поезия » Еротична
867 0 1

 

 

 

от другата страна на стъклото

жените с разбирания съвременни

стоят top-less на морския бряг

усмихват се дяволито

и капчици пот покриват 

загорелите им тела 

или гледат загадъчно

и вятърът си играе 

с косите им

с цвят на платина 

или стоят сериозно-красиви

като хетери в древна Елада 

а туники бели покриват 

донякъде тяхната женственост

или като Афродита

от водата родени

пронизват тихо

с погледи ангелски

или седят като привидения голи

върху покритите с лишеи камъни

на кладенци отдавна пресъхнали

 

от другата страна на стъклото

което покрива плота на бюрото

на колега, "календарни момичета"

отключват пътищата за никъде

сладкия (к)рай

на улиците без изход

 

 

 

 

© Енчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??