1.11.2009 г., 17:34 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
565 0 1

* * *

 

В дома ми – стари календари,

картини,

       снимки

                 и бележки...

Чрез тях сърцето си отварям

за дни,

               изпълнени със нежност.

 

„Защо са ти?” – все питат.

 

                                 Зная –

не спомен са,

                 а мойта същност.

Чрез тях аз свят красив изваях...

 

И Времето е в него също.

 

Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??