6.06.2008 г., 17:24 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
559 0 6

 

Ако сърцето ми на две разсечено

потърси нечий искрен зов,

ти знай, че то, на теб обречено,

ще търси твоята любов.

 

Ако душата ми на кръст разпъната,

потърси прошка със смирение,

тя чиста и макар прокълната

ще търси твоето спасение.

 

Ако очите ми пресъхнали

потърсят нечий силует,

във празни улици замръкнали

ще гледат, за да видят теб.

 

Ако ръцете ми в молитва сключени

със твоите ръце се слеят,

завинаги във теб заключена

и мъртва даже ще живея.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??