6.02.2011 г., 12:21 ч.

* * * 

  Поезия
380 0 0

Човек не знае

  какво знае!

Изпитание това е!

 

Преминал курс

  по възпитание,

прилага своето познание

 

Чрез житейските постъпки

            към другари

                 по съдба.

 

Издържали курс с пореден

  и приели таз игра!

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??